Jaha, då börjar det nya året 2014. 3 nya handbundna böcker är upplagda på webbsidan idag. Plus en spetshalsduk och en flickkofta som min mans brorsdotter fick i julklapp. En väldigt gullig modell för en liten tjej som gillar att vara lite ”flickig”. Har gjort en mindre tidigare till en arbetskollega som skulle få barn. Spetshalsduken blev väldigt bra, och det är jag glad för. Det var inte en social stickning. Man var tvungen att sitta med näsan i beskrivningen hela tiden. Jag fick repa upp vid ett flertal tillfällen.
På bokfronten har jag fått en förfrågan från en kamrat som är fotograf att ha ett samarbete kring hennes bröllopsfotograferingar. Så nu är tankarna igång. Tanken är att jag ska leverera ett handbundet album som hon kan sätta in fotografierna i. Jag ska prova att göra omslaget i ett fint tyg och binda med sidenband. Inte helt lätt. Sen måste jag hitta rätt typ av papper. Det ska vara fint, hållbart och inte för tjockt. Klurig kombination. Den här iden är något som jag tänker att man även kan ha till dopbilder, konfirmation eller studentbilder.

Ha det bra!/Kerstin