Man får ju ödmjukt böjja nacken och inse att man är LÅNGT ifrån fullärd! Igår hade jag en intressant situation med min häst som jag upplever kom sig av att jag tappade förtroendet för mig själv. Och det gjorde jag för att jag fick en djupare förståelse för hur hästen fungerar. Utifrån en mycket väl utförd sammanfattning av thé Seven games, säkerhetsinstruktioner och en inte så utbildad häst, som uppenbarligen inte förstod vad jag menade. Blev allt så tydligt att det bara är trick Vi lär hästarna. Dom samarbetar inte med oss. They just go along. Och där och då tappade jag självförtroendet och fick åka med Frodo på en åktur. Men måste ändå ha haft någon form av intressant ledartalang i mig för han bockade inte av mig, och jag var en av dom som fick förbi min häst bredvid den döda tjuren utan hjälp. Så i tanken litade han på att jag visste vad jag gjorde och gick lugnt förbi. Jag har jobbat mer medvetet med honom idag. Och vi har ensamma varit ute och ridit på dessa fantastiska bergssluttningar. I eftermiddag ska vi besöka thé ahmish och prova ut ett sele till Leftie.