Igår em åkte vi till ett ställe inte långt härifrån där thé ahmish people bodde. Ranchägaren,Nick skulle köpa ett sele av en Henry Lambert.Vi hade Leftie med oss som ska bära selet. Ett väldigt fint sele. Lite konstig parkoppling men i övrigt ett fint sele.
Idag har vi återigen hämtat hem en liten hjord med kor. Men dom här var speciella, för dom kunde lätt börja springa och dela upp sig på en stor yta av prärien. På eftermiddagen gjorde vi lekar som man gör på en rodeoarena. Vi blev indelade i lag och skulle sedan särskilja en ko ur hjorden, föra den fram till en liten fyrkantig inhägnad där man skulle få in dem. Det var olika svårighetsgrader, på tid och till slut med 3 kor. Det var väldigt roligt.Sandra o Lindas lag vann. Mitt kom 2:a.
Sedan lade Sandra o Linda på selen på Leftie och började tömköra honom. Det gick SUPER! Det här klarar han om dom fortsätter att jobba lugnt med honom.

Imorgon ska vi upp 05.00 och åka o hjälpa en granne att brännmärka 150 kalvar.

Så godnatt från en trött Kerstin