Jag fick ett fantastiskt tillfälle att praktisera liberty horsemanship imorse. En riktigt kvalificerad level. Ann -Marie hade varit lite slarvig kvällen innan med att stänga grinden till hästarna. Och så hade den blåst upp över natten. Vilket hästarna genast nyttjade. Så när vi kom upp på morgonen var hela trädgården full med hästar. Ann -Marie tog sitt ansvar och 2 pers till hjälp o försöka få tillbaka hästarna i paddocken. Vi hade reskläder på, så vi slapp. Efter ca 15 min tyckte Linda o jag att vi kunde hjälpa till ändå, då vi fortfarande såg hästar utanför fönstret. Vi jobbade med att fånga 3 st framför huset och de andra samlade ihop de andra som var bakom huset. Tillslut var bara en häst kvar ute o galopperade runt runt på lagom avstånd med svansen i vädret. Frodo! Jag sprang o hämtade några kex o lyckades fånga hans intresse mitt i flykten. Han stannade tittade på mig och jag frågade om han ville ha ett kex. Han vände bort huvudet men tuggade och slickade, häst som tänker. Jag fortsatte fråga honom vad han gjorde? Varför han sprang omkring? Jag bjöd på kex igen, tog ett steg bakåt o gav honom signalen att komma. Och DET gjorde han!!! Ann -Marie var helt övertygad om att dom hade fått jobba hårt om inte jag hade varit där o haft mitt lilla band med Frodo.