Jag har jobbat varenda ledig stund för att färdigställa nya alster. Jag satt uppe till sen igår kväll efter att ha jobbat 7 dagar i sträck, och fixade med det sista.
Det är egentligen min jobbhelg. Men jag lyckades byta söndagen. Inkomstbortfallet tänkte jag att jag kanske säljer så det går jämnt upp.
Upp kl.06.00 förbereda och packa ihop, lasta i bilen. Kommer fram. Otydlig information om borden, och taken över borden. Knappt hinner vi reda ut det och lasta ur bilen så börjar det regna.
Jag sitter under mitt tak i 2 timmar o 45 minuter. Kikar på Ingeborg KreatIB, som har lite entusiasm och packar upp lite saker. Försöker hänga upp några akvareller när jag upptäcker att kassen dom ligger i blivit genomsur av allt vatten på bordet. Sitter en stund till.
Ringer maken och han kommer och hämtar mig. Bra beslut. det fortsätter att regna HELA dagen.

Inte en krona in idag. Bara ut…

Mvh/:(